Zdravá výživa | Přísady na vaření a pečení | Zdraví | Mouka| krupice| strouhanka | Mouky


Rapunzel Bio lněná mouka RAPUNZEL 250 g

Rapunzel Bio lněná mouka RAPUNZEL 250 g

Rapunzel

78 Kč

👌 Lněná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím se prodlouží její trvanlivost (olej je ta složka lněných semínek, která po namletí způsobuje jejich degradaci) a zároveň zvýší přisvojitelnost cenných látek, které jsou jinak zabudovány v semínku. Mouka má neutrální chuť a vysokou schopnost bobtnat. Díky tomu je nutné ji konzumovat s dostatečným množstvím tekutin a nepřehnat to s jejím množstvím. Doporučená dávka je cca 1 lžíce mouky denně. Lněná mouka po namočení do tekutiny silně bobtná, a je proto vynikající pro zahušťování nápojů a pokrmů. Používáme ji pro zahušťování koktejlů, polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Hodí se i do proteinových nápojů, müsli, jogurtů, do pečených i nepečených desertů, palačinek, karbanátků, kaší a řady dalších pokrmů.   Tato jemně mletá mouka ze lněných semínek částečně zbavených oleje je velmi zajímavá jak nutričně, tak způsobem použití. Je velmi bohatá na rostlinné bílkoviny, což ocení především vegani, vegetariáni a sportovci: 100 g moučky obsahuje 40 g bílkovin. Lněná mouka obsahuje pouze 3,9 g sacharidů (z toho je 3,8 g jednoduchých cukrů), a je proto vhodná jako zahušťovadlo při nízkosacharidových dietách. Zajímavý je také velmi vysoký obsah vlákniny (34 g vlákniny ve 100 g), vitaminů skupiny B a hořčíku. Přítomná kyselina listová je pak velmi důležitá pro ženy plánující otěhotnět - tělo jí musí mít dostatek zejména v prvních týdnech po početí.   Obsah: 250 gZemě původu: Německo   Výživové údaje na 100g:Energetická hodnota  1346 kJ/323 kcalTuky  8,8 g  z toho nasycené mastné kyseliny  0,9 gSacharidy  3,9 g  z toho cukry  3,8 gVláknina  34 gBílkoviny  40 gSůl  0,04 g   Může obsahovat stopy lepku a hořčice. Lněná mouka se získává jemným namletím semínek částečně zbavených oleje. Tím se prodlouží její trvanlivost (olej je ta složka lněných semínek, která po namletí způsobuje jejich degradaci) a zároveň zvýší přisvojitelnost cenných látek, které jsou jinak zabudovány v semínku. Mouka má neutrální chuť a vysokou schopnost bobtnat. Díky tomu je nutné ji konzumovat s dostatečným množstvím tekutin a nepřehnat to s jejím množstvím. Doporučená dávka je cca 1 lžíce mouky denně. Lněná mouka po namočení do tekutiny silně bobtná, a je proto vynikající pro zahušťování nápojů a pokrmů. Používáme ji pro zahušťování koktejlů, polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Hodí se i do proteinových nápojů, müsli, jogurtů, do pečených i nepečených desertů, palačinek, karbanátků, kaší a řady dalších pokrmů.   Tato jemně mletá mouka ze lněných semínek částečně zbavených oleje je velmi zajímavá jak nutričně, tak způsobem použití. Je velmi bohatá na rostlinné bílkoviny, což ocení především vegani, vegetariáni a sportovci: 100 g moučky obsahuje 40 g bílkovin. Lněná mouka obsahuje pouze 3,9 g sacharidů (z toho je 3,8 g jednoduchých cukrů), a je proto vhodná jako zahušťovadlo při nízkosacharidových dietách. Zajímavý je také velmi vysoký obsah vlákniny (34 g vlákniny ve 100 g), vitaminů skupiny B a hořčíku. Přítomná kyselina listová je pak velmi důležitá pro ženy plánující otěhotnět - tělo jí musí mít dostatek zejména v prvních týdnech po početí.   Obsah: 250 gZemě původu: Německo     Výživové údaje na 100g:Energetická hodnota  1346 kJ/323 kcalTuky  8,8 g  z toho nasycené mastné kyseliny  0,9 gSacharidy  3,9 g  z toho cukry  3,8 gVláknina  34 gBílkoviny  40 gSůl  0,04 g   Může obsahovat stopy lepku a hořčice...



NOMINAL Celozrnná mouka špaldová jemně mletá 1000 g

NOMINAL Celozrnná mouka špaldová jemně mletá 1000 g

NOMINAL

34 Kč

👌 Špalda je prastará odrůda pšenice, ceněná pro svou lehkou stravitelnost. Je výjimečná svým složením i zajímavou chutí. Nabízíme ji z vlastní produkce na Českomoravské vrchovině ve vysoké potravinářské kvalitě. Ideální na pečení chlebíčků, rohlíčků, houstiček.Složení: pšenice špaldaObsah: 1kgVyrobeno v: České republiceVýživové údaje na 100g:Energie 1445kJ/342kcal Tuk 2,2 g z toho nasycené masné.kyseliny 0,3gSacharidy  62gz toho cukry 2,3gBílkoviny 14 gVláknina 9 gSůl <0,01g Špalda je prastará odrůda pšenice, ceněná pro svou lehkou stravitelnost. Je výjimečná svým složením i zajímavou chutí. Nabízíme ji z vlastní produkce na Českomoravské vrchovině ve vysoké potravinářské kvalitě. Ideální na pečení chlebíčků, rohlíčků, houstiček.Složení: pšenice špaldaObsah: 1kgVyrobeno v: České republice Výživové údaje na 100g:Energie 1445kJ/342kcal Tuk 2,2 gz toho nasycené masné.kyseliny 0,3gSacharidy  62gz toho cukry 2,3gBílkoviny 14 gVláknina 9 gSůl <0,01g..


Zdravá výživa | Přísady na vaření a pečení | Zdraví | Mouka| krupice| strouhanka | Mouky 2,75 (55%) 46 x hodnotené

Kategorie produktů zdrava vyziva | prisady na vareni a peceni | zdravi | mouka| krupice| strouhanka | mouky obsahuje 2 produkty.


Sociální sítě
facebook youtube
zdravá výživa | přísady na vaření a pečení | zdraví | mouka| krupice| strouhanka | mouky za super ceny
© 2024 Kontakt